Post- en bezoekadres
Nanengat 11
3356 AA Papendrecht

Tel. 078 - 699 51 51
Fax. 078 - 699 51 52
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

linkedin logo

Route
Komende vanuit richting Rotterdam:
Neem de A15 richting Gorinchem. Op de A15 neemt u afslag 23 (Papendrecht, Dordrecht, Oud-Alblas). Bovenaan de afslag bij verkeerslichten rechts aanhouden om de N3 op te gaan - richting Dordrecht. Neem na ca. 700 meter de afslag naar Papendrecht. Ga onderaan de afslag bij de rotonde links om de Burgemeester Keijzerweg op te gaan. Blijf bij de verkeerslichten rechtdoor rijden tot aan de rotonde. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Nanengat. Na circa 400 meter vindt u Lincon BV links.

Komende vanuit richting Gorinchem:
Neem de A15 richting Rotterdam. Op de A15 neemt u afslag 23 (Papendrecht, Dordrecht, Oud-Alblas). Bovenaan de afslag bij verkeerslichten links aanhouden om de N3 op te gaan - richting Dordrecht. Neem na ca. 700 meter de afslag naar Papendrecht. Ga onderaan de afslag bij de rotonde links om de Burgemeester Keijzerweg op te gaan. Blijf bij de verkeerslichten rechtdoor rijden tot aan de rotonde. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Nanengat. Na circa 400 meter vindt u Lincon BV links.

Kwaliteit

ISO9001Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het NEN-EN-ISO9001:2008 kwaliteitsmanagementsysteem, geëvalueerd en goedgekeurd door Lloyd's Register Quality Assurance.

Geverifieerde CO2 footprint

footprint-co2Lincon is bewust van haar verantwoordelijkheid in onze wereld. Daarom heeft Lincon een geverifieerde CO2 footprint.

Disclaimer

De website van Lincon is in eigen beheer ontwikkeld. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Lincon behoudt het recht voor om te allen tijde de website aan te passen. In geval van vragen kunt u contact opnemen.