Over Lincon

  Lincon is een ingenieursbureau met de wortels in de wereld van beton en betonconstructies. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, overheden en toeleveranciers zoals betonfabrikanten.

  Expert in beton

  Met ruim twintig jaar ervaring heeft Lincon veel expertise opgebouwd in de engineering van civiele werken. Onze specialiteit is voorgespannen betonconstructies. Tijdens projecten spelen wij een actieve rol, van ontwerp tot en met detailengineering. 

  De afgelopen jaren is Lincon betrokken geweest bij grote infrastructurele werken alsmede projecten in de utiliteitsbouw.

  Pragmatisch en innovatief

  Praktijkgerichtheid en economische haalbaarheid zijn kernaspecten van onze aanpak. Wij zullen altijd zoeken naar de kwalitatief beste oplossing in relatie tot de door de klant gestelde kaders. Wij denken mee, maar geven het ook aan wanneer wij denken dat een andere oplossing mogelijk beter past.

  Daarnaast staat innovatie hoog in het vaandel. Wij blijven continu vernieuwen en maken optimaal gebruik van nieuwe technieken en software. Lincon loopt daarmee voorop in de huidige bouwwereld.

  Lincon staat voor kwaliteit

  Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het NEN-EN-ISO9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem (zorg, beheersing en borging). Tevens worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur (DNR 2011).

  iso9001.jpg

  ISO 9001:2015

  Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de kwaliteitsborgingnorm ISO 9001:2015, geëvalueerd en goedgekeurd door Lloyd’s Register Quality Assurance onder goedkeuringsnummer: ISO 9001 – 0025266, certificaatnummer: 10353348, vervaldatum 30 april 2024.