tate introNaast het bestaande museum voor moderne kunst Tate Modern London, wordt een uitbreiding gerealiseerd. De gehele buitengevel van de nieuwbouw wordt afgewerkt met metselstenen, welke één voor één op maat worden geboord en bevestigd. 

Lees meer...

beekbergen

In de bosrijke omgeving rond Beekbergen is deze opvallende villa gerealiseerd. De buitenvorm is gebaseerd op een afgeknotte kegel, en is onder meer afgewerkt met een glazen gevel, en een deels rieten dak. De buitenschil is gemaakt van prefab beton, en vormde een grote uitdaging voor zowel de engineering en fabricage, als de montage.

Lees meer...

stadfionzwolleDit nieuwe stadion zal worden gebouwd aan de Ceintuurbaan, 40 meter van de locatie waar het huidige stadion van FC Zwolle staat. Het nieuwe stadion zal plaats bieden aan 10.500 toeschouwers.

Het stadioncomplex bestaat uit 5000 m² aan ruimte voor FC Zwolle. Daarnaast is er 32000 m² beschikbaar voor andere commerciële functies, zoals horeca, een hotel, kantoorruimte, fitness, retail en leisure. Tevens is er ruimte gereserveerd voor een casino.

Lees meer...

ss eindhovenVan 2004 tot 2006 verbouwde de gemeente Eindhoven de bestaande schouwburg, en bouwde daarnaast het nieuwe Parktheater.

Lincon verzorgde de engineering van dit nieuwe parktheater, dat in meerdere opzichten uitdagend was. Niet alleen het in het oog springende sierbeton, dat een groot deel van de buitengevel bestrijkt, maar ook de wanden van rechtopstaande TT-platen waren niet alledaags.

Lees meer...

Kwaliteit

ISO9001Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het NEN-EN-ISO9001:2008 kwaliteitsmanagementsysteem, geëvalueerd en goedgekeurd door Lloyd's Register Quality Assurance.

Geverifieerde CO2 footprint

footprint-co2Lincon is bewust van haar verantwoordelijkheid in onze wereld. Daarom heeft Lincon een geverifieerde CO2 footprint.

Disclaimer

De website van Lincon is in eigen beheer ontwikkeld. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Lincon behoudt het recht voor om te allen tijde de website aan te passen. In geval van vragen kunt u contact opnemen.