flightforumiiIn opdracht van Nagabouw verzorgt Lincon de engineering van Flight Forum II.

Dit nieuwbouwcomplex, gelegen naast het nieuwbouwcomplex Flight Forum I in Eindhoven, omvat 9.000 m2 kantoorruimte en 145 parkeerplaatsen. Het gebouw bestaat uit 8 kantoorlagen en 2 gedeeltelijk ondergronds gelegen parkeerlagen.

Lees meer...

langerhuize amstelveen

De 3200 heipalen die dit pand telt dragen in de toekomst een gebouw met tien verdiepinge voor de medewerkers van accountantskantoor KPMG, een tweelaagse bovengrondse parkeergarage voor bijna 1700 auto's en een begane grond. Aan de noordzijde van het pand komen zwevende vergaderzalen die met speciale trekstangen aan de gevel worden bevestigd.

Voor foto's van de maquette verwijzen we u naar de website van Architectenbureau Marcel van der Schalk.

Lees meer...

sting

De engineering van het nieuwe hoofdkantoor van dit modehuis was volledig in handen van Lincon.

De locatie van deze bedrijfsruimte is op het Airport Business Parc Lijnden, gelegen aan rijksweg A9. Het pand heeft een oppervlakte van 4.000 m2 en is opgeleverd in 2006.

Lees meer...

dcsIn oktober 2004 werd de eerste paal geslagen van het nieuwe hoofdkantoor van Daimler Chrysler Services aan de Van Deventerlaan op de kantorenlocatie Papendorp, Leidsche Rijn Utrecht.

Het nieuwe gebouw waarin het hoofdkantoor van Daimler Chrysler Services is ondergebracht, meet in totaal 20.000 m2. Er wordt zo'n 10.000 m2 verdeeld over twee torens, met daaronder 240 parkeerplaatsen en daar weer onder 5000 m2 bedrijfsruimte.

Lees meer...

Kwaliteit

ISO9001Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het NEN-EN-ISO9001:2008 kwaliteitsmanagementsysteem, geƫvalueerd en goedgekeurd door Lloyd's Register Quality Assurance.

Geverifieerde CO2 footprint

footprint-co2Lincon is bewust van haar verantwoordelijkheid in onze wereld. Daarom heeft Lincon een geverifieerde CO2 footprint.

Disclaimer

De website van Lincon is in eigen beheer ontwikkeld. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Lincon behoudt het recht voor om te allen tijde de website aan te passen. In geval van vragen kunt u contact opnemen.